BAKI'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baki's. Meer weten? Ontdek meer

15 mrt 2023 om 7:54 Eten was erg lekker zoals altijd. Alleen Jammer dat het zo lang duurde voordat het bezorgd werd (dik 1,5 uur).
14 mrt 2023 om 20:37 Beste is in de winkel zelf halen/eten maar ik vind dit nog steeds de beste kapsalon van zwolle
5 mrt 2023 om 20:26 Het was niet lekker ,we hadden het anders verwacht. De kapsalon was geen kapsalon en de rest zal ik maar niet noemen.
15 feb 2023 om 19:50 Consistent lekker en warm bezorgd
12 feb 2023 om 21:00 Eten was oke, weinig vlees en saus. Verder niks bijzonders of bijzonder lekkere smaak. Duur voor wat je krijgt.
10 feb 2023 om 1:10 lekker en fijn dat de koude ingredienten (sla, feta, jalapeno) los bijgeleverd woorden zodat het geen zompig broodje wordt. Aanrader.
8 feb 2023 om 18:55 Vond de kebap niet lekker, lange slierten beetje chemische smaakje
31 jan 2023 om 19:05 Eten was lekker en warm door snelle bezorging.
27 jan 2023 om 21:02 Eten was goed (broodje kebab). Portie wat aan de kleine kant voor het bedrag dat je betaald. Het broodje mag wel wat royaler en wat mij betreft standaard met groenten.
21 jan 2023 om 21:18 Je kan beter in het restaurant het eten bestellen en opeten, dan kun je 2 broodjes eten in de tijd dat de derde thuis wordt bezorgd. Bezorging duurde veel te lang: 18:45 besteld, 20:30 in huis, wow. Tijdsindicatie van Thuisbezorgd klopt niet.
19 jan 2023 om 21:47 Altijd erg lekker! De falafel is een aanrader!
19 jan 2023 om 19:32 Meerdere keren besteld. Eten is nog goed warm en lekker.